Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 13:25
Кількість переглядів: 129

 7 грудня в Україні відзначають своє професійне свято, всі хто дотичний до місцевого самоврядування.

 Цьогоріч, ми відзначаємо наше свято у найскладніший період в історії незалежної України, коли путінська росія напала на українську землю.

Багато представників місцевого самоврядування зі зброєю у руках стали до лав Збройних сил України на захист її територій та суверенності.

Приміщення і адміністративні будівлі селищної ради, старостатів, комунальних установ перетворилися, спершу, на Пункти прийому гуманітарної допомоги і внутрішньо переміщених осіб, волонтерські центри, а згодом іще додалися Пункти обігріву і незламності.

Працівники органів місцевого самоврядування не лише виконують свої професійні обов’язки, а й допомагають фронту та вимушеним переселенцям, виділяють зі своїх невеликих зарплат кошти на купівлю автомобілів, озброєння та засобів захисту для наших бійців на передовій.

У час, коли ворожі ракети знищують критичну інфраструктуру України, саме працівники комунальних служб роблять все можливе, щоб у наших домівках було світло, тепло та вода.

Дякуємо всім представникам місцевого самоврядування Глибоцької територіальної громади.

Ви знову показуєте приклад, як має діяти справжня Українська місцева влада. Дякуємо членам виконавчого комітету та депутатам селищної ради, яким випало представляти громаду у цей складний час.

Бажаємо Вам усім наснаги, здоров’я, Божого благословення та щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем місцевого самоврядування!


 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь