Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

30 сесія VIII - го скликання відбулася у сесійній залі Глибоцької селищної ради.

Дата: 12.12.2022 14:37
Кількість переглядів: 194

Наприкінці тижня, а саме, 9 грудня, у залі засідань Глибоцької селищної ради пройшла 30 сесія VIII-го скликання.

Цього разу сесія відбулася не у звичайному форматі. Відома буковинська поетеса, волонтерка, громадська активістка Олена Рєпіна спільно із працівниками культури Глибоцької селищної ради та молодими вихованцями Глибоцької музичної шоли підготували урочисту програму присвячену відзначенню Дня волонтера, Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування, які щорічно відзначають в Україні у першій половині грудня.

Під час урочистостей відбулася церемонія нагородження Грамотами мешканців громади за волонтерську діяльність, військових, які служать у ЗСУ та працівників місцевого самоврядування.

Як зазначив очільник Глибоцької громади Григорій Ванзуряк: «Дякуючи співпраці волонтерів, воїнів і муніципалітетів продовжується наш спільний супротив.»

Натомість депутати селищної ради та усі присутні гості змогли насолодитися живими, талановитими номерами наших артистів: чарівним співом Віри Лупу, віртуозною грою на скрипці у виконанні Данієла Лупу і мелодійними звуками гри на бандурі та піснею від Анни Коваль.

Щодо самої сесії, то у її роботі взяли участь сімнадцять депутатів з двадцяти шести, що становить переважну більшість складу. Прийнято 44 рішення із земельних питань.

На засідання сесії були також запрошені старости сіл громади, керівники закладів охорони здоров'я та освіти громади, голови Громадської та Молодіжної Ради, начальники відділів структурних підрозділів та керівники комунальних установ.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь