Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

До уваги підприємців!

Дата: 18.01.2023 17:14
Кількість переглядів: 460

В рамках програми міжнародної співпраці EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Центр розвитку підприємництва при Департаменті соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради організовує низку тренінгів із національним консультантом з експорту Валерієм Кокотем.

Тренінги проходитимуть у формі особистих і групових консультацій (онлайн/офлайн формат) із представниками місцевого та релокованого бізнесу щодо актуальних питань та специфіки ведення експортної діяльності, пошуку нових ринків й нових партнерів за кордоном.

Перший координаційний тренінг відбудеться 20 січня 2023 року з 10:00 до 13:00 за адресою: м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 53.

До участі у заході запрошуються представники експортно орієнтованого бізнесу Чернівецької громади та області, релокований бізнес, підприємства, котрі лише планують вихід на міжнародні ринки та усі зацікавлені у проблематиці експорту бізнес-структури.

Зареєструватися для участі у тренінгу можна за посиланням: https://docs.google.com/.../1-Eirl83oa7WokdiPBbWwZOH.../edit


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь