Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Глибоччина попрощалася з Героєм - Володимиром Оршевським

Дата: 20.01.2023 11:14
Кількість переглядів: 548

Вчора, 19 січня, у день Хрещення Господнього, ми знову проводжали в останню путь нашого земляка, патріота, Захисника Батьківщини – Володимира Васильовича Оршевського.

За повір’ями наших пращурів, у цей день не можна плакати, адже у народі вважали, той хто ллє сльози у це свято, буде плакати й наступного року.

Та близькі, друзі Володимира плачуть вже кілька днів від того часу коли страшна звістка прийшла у їхній дім. І цей біль залишиться з ними вже назавжди. Адже, мати залишилась без рідного сина, своєї підтримки і опори, дружина і дітки без коханого чоловіка та люблячого батька, брат і сестра без рідного плеча.

Вчора зі сльозами на очах, стоячи навколішках його зустріли у селищі Глибока, де пройшло його дитинство та юність: друзі, однокласники, сусіди, військовослужбовці, представники влади та десятки жителів Глибоцької громади.

Його провезли вулицями рідного селища, завезли до батьківської хати, де біля просторого лісу, колись так легко дихалося Герою, а потім у село Просикуряни, у якому Володимир будував своє життя разом з дружиною і дітьми до початку повномасштабної війни.

Попрощатися із загиблим у Сучевенській громаді прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, керівництво, духовенство та мешканці громади. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті на сільському кладовищі.

Дякуємо тобі воїне за те, що стояв за Україну до останнього подиху.

На превеликий жаль ми не можемо нічого змінити, однак у наших силах назавжди запам’ятати ім’я цього відважного захисника, який боронив мирне майбутнє нашої держави і кожного з нас!
Спи спокійно Герою…

Вічна пам`ять і слава Володимиру Васильовичу Оршевському…


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь