Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Як завантажити е-лікарняні з програми бухобліку до заяви-розрахунку на сайт ПФУ?

Дата: 26.01.2023 12:35
Кількість переглядів: 600

Для спрощення процедури заповнення інформації про лікарняні, в особистому кабінеті страхувальника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України реалізована можливість в автоматичному режимі завантажувати листки непрацездатності (ЛН), що сформовані в програмному забезпеченні ведення бухгалтерського обліку страхувальника. Для цього необхідно виконати наступні кроки.

Крок 1.    

  У особистому кабінеті страхувальника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України зайдіть у розділ “Заяви-розрахунки” та оберіть кнопку “Створити нову”. Користувачу надається екранна форма, призначена для заповнення основних атрибутів заяви-розрахунку (далі – ЗР).

Крок 2.     

Заповніть усі рядки, позначені зірочкою.

Увага!

Поля, які заповнюються автоматично: номер ЗР, код за ЄДРПОУ страхувальника, найменування страхувальника, дата формування ЗР. Поля, які заповнюються за допомогою вибору з довідника,  випадаючого списку, календаря: регіон місця знаходження страхувальника; тип ЗР – ЕРЛН (електронний реєстр листків непрацездатності) або паперові листки непрацездатності; тип додатку ЗР – Додаток 1 (тимчасова непрацездатність) або Додаток 2 (тимчасова непрацездатність внаслідок нещасного випадку або профзахворювання). дата початку періоду, за який включати ЛН (З) та дата закінчення періоду, за який включати ЛН (ПО). При створенні ЗР статус заяви – “Редагується“.  Він змінюється автоматично згідно з етапами та результатами опрацювання ЗР. Поля, які заповнюються автоматично, за даними останньої сформованої ЗР (з можливістю редагування): ПІБ керівника; ПІБ головного бухгалтера страхувальника; ПІБ відповідальної особи страхувальника; телефон страхувальника; розрахунковий рахунок страхувальника/ IBAN (перші 2 символи «UA» та цифри); код МФО банку страхувальника – автоматично заповнюється за даними IBAN без права редагування; найменування банку.

Крок 3.

Після заповнення усіх обов’язкових полів ЗР, на екрані з’являються дві кнопки: – кнопка “Продовжити за даними ЕРЛН“,по якій автоматично заповнюються дані Додатку 1 або Додатку 2 згідно умов створення ЗР та відкривається форма редагування даних додатків (1 або 2); -кнопка “Завантажити дані з файлу“,по якій страхувальнику надається можливість завантажити до Додатку 1 файл з обраними бухгалтером ЛН визначеної структури.   Увага! Над кнопкою “Завантажити дані з файлу“ розміщено текст “Надано можливість завантажувати інформацію в електронному вигляді про заяви-розрахунки в json-форматі“. Для відкриття структури файлу,щоб завантажити дані необхідно натиснути на посилання “json-форматі“.  Опис структури файлу наведено в Додатку
 

При створенні ЗР за даними ЕРЛН в кожний додаток автоматично включаються ЛН, які задовольняють параметрам створення заяви-розрахунку (згідно Кроку 2) по ЛН на встановлені особи, які ще не включено в раніше створені ЗР.

При створенні ЗР за результатами завантаження даних з файлу згідно структури всі дані з ЕРЛН вносяться автоматично за номером ЛН.

Порядок опрацювання ЗР по додатках 1 та 2 – однаковий.

Увага! Загальні вимоги до файлу завантаження:

  • обмежень по назві файлу немає;
  • для завантаження потрібний файл в формат json (структура для завантаження даних листків непрацездатності в заяву-розрахунок за посиланням);
  • дані повинні бути в кодуванні тільки UTF-8;
  • формат дати – YYYY-MM-DD.


Запоріжцям пояснили, як завантажити е-лікарняні з програми бухобліку на  вебпортал ПФУ - Официальный сайт Запорожского городского совета


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь