Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новий молодіжний проєкт #cymecop

Дата: 02.02.2023 16:32
Кількість переглядів: 812

Нещодавно учні дев`ятих класів Глибоцького ліцею мали змогу взяти участь у двох тренінгах та отримати сертифікати з курсу «Leadership Academy», який проводився кількома членкинями Глибоцької Молодіжної ради.

За фінансової підтримки ГО «Young Agents of Change» у рамках проєкту "Посилення спроможностей молодих лідерів та молодіжних організацій для значимої громадської участі", який співфінансується програмою Еразмус+ Європейського союзу.

Учасників Тренінгу «Leadership Academy» вкотре гостинно прийняв тогоріч створений «Молодіжний ХАБ» нашої громади. Тут членкині Молодіжної ради при Глибоцькій селишній раді Юлія Балан і Меліса Безушко ознайомили дітей з цікавими презентаціями по «Лідерству» та «Психоемоційному вигоранню»,  обговорили важливість виходу із зони комфорту, задля досягнення поставлених перед собою цілей.

Цікаво було, коли учні проходивши кожен із етапів тренінгу відкривали нові грані своєї особистості. У  спілкуванні - тренувалися в ораторській майстерності, проходили тест по «емоційному вигоранню» чи практикувалися у розповідях нереальних історій та «подяці собі за усі досягнуті успіхи».

Під час вручення сертифікатів учасникам Молодіжний ХАБ відвідали працівники відділу  молоді Управління молоді та спорту Чернівецької ОВА, радниця з питань молодіжної політики Голови Чернівецької ОВА та члени Чернівецької Молодіжної ради.

Учасники заходу перглядали презентацію про діяльність Глибоцької Молодіжної ради та ініціативної групи «Actions for change», ділилися досвідом у написанні проєктів і залученні грантових коштів, співпраці з міжнародними громадськими організаціями.

Як зазначила голова Глибоцької Молодіжної ради: «Для нас основне, щоб час, який провели діти у нашому Молодіжному просторі був проведений з користю».







« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь