Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Критерії відбору домогосподарств з числа внутрішньо переміщених осіб для отримання гуманітарної допомоги за програмою CLEAR

Дата: 17.03.2023 17:28
Кількість переглядів: 622

У Глибоцькій громаді #Програма_CLEAR у партнерстві з громадською організацією «Простір розвитку громад» проведе опитування для виявлення потреб домогосподарств з числа ВПО та відбору потенційних отримувачів допомоги.

Серед вимог до відбору домогосподарств визначено такі, які відповідають одному або декільком із наведених нижче критеріїв вразливості:

• Домогосподарство, яке має лише одного з батьків (або батько, або мати); з одним або більше дітьми віком до 18 років; або з особами похилого віку (60 років і старше);

• Домогосподарство, яке очолює одна самотня / кілька самотніх осіб похилого віку (60 років і старше) або особа похилого віку з однією дитиною чи кількома дітьми віком до 18 років;

• Домогосподарство з однією або кількома особами з інвалідністю чи з хронічними захворюваннями;

• Домогосподарство, в якому є вагітна жінка.

Також враховуватиметься допомога, отримана домогосподарством від інших організацій.

На основі даних опитування представники програми CLEAR перевірять відповідність домогосподарства критеріям вразливості, визначать його пріоритетність для надання допомоги. Відібрані домогосподарства отримають підтвердження від програми.

Відбір здійснюватиметься поетапно протягом року залежно від наявності конкретного виду допомоги за програмою. Участь у опитуванні не гарантує отримання допомоги.

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA).


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь