Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У Глибоцькій громаді проводиться опитування серед внутрішньо переміщених та постраждалих від війни осіб в рамках #Програма_CLEAR

Дата: 21.03.2023 14:59
Кількість переглядів: 605

З 19 по 31 березня 2023 року у Глибоцькій громаді #Програма_CLEAR у партнерстві з громадською організацією «Простір розвитку громад» проводить опитування для виявлення потреб домогосподарств та відбору потенційних отримувачів допомоги.

Отримати допомогу за програмою CLEAR можуть внутрішньо переміщені особи та постраждалі від війни люди, які проживають на території нашої громади. Рішення про допомогу приймається за сукупністю критеріїв вразливості, також враховуватиметься, чи отримували допомогу від інших організацій. Для надання допомоги оберуть вид допомоги, що відповідає виявленим потребам домогосподарства.

Участь в опитуванні не гарантує отримання допомоги.

Відбір здійснюватиметься поетапно протягом року. Відібрані домогосподарства отримають дзвінок абоSMS-повідомлення від представників програми про підтвердження, інформацію про вид допомоги та запрошення на реєстрацію.

_______________________________________________________________________

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA)


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь