Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У приміщенні Глибоцької селищної ради пройшло засідання опікунської ради та виконкому.

Дата: 30.03.2023 20:09
Кількість переглядів: 930

Сьогодні, під головуванням Глибоцького селищного голови Григорія Ванзуряка відбулось засідання опікунської ради та виконавчого комітету селищної ради.

Під час засідання опікунської ради присутні розглянули низку заяв мешканців громади про встановлення піклування і опікунства. Ознайомилися з пакетом документів по кожній з заяв, заслухали секретаря ради, членів виїзної комісії, старост і винесли висновки органу опіки та піклування і відповідно проголосували за доцільність призначення опікуна, чи піклувальника для подальшого їхнього розгляду на виконкомі.

На виконкомі розглянули 26 питань порядку денного, щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав і харчування дітей, які потрапили у складні життєві обставини, благоустрою та комунальної сфери, майнових питань.


Розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень, про зміну і присвоєння поштової адреси об’єктів нерухомого майна та прийнято відповідні рішення.

Також, члени виконкому розглянули питання про закінчення опалювального сезону 2022-2023 років.

По закінченню роботи селищний голова розповів присутнім про підписаний нещодавно меморандум про співпрацю між Програмою USAID DOBRE та Глибоцькою громадою. Співпраця розрахована на 3 роки та, що важливо, не потребує співфінансування з боку нашої громади. Тобто наші закордонні партнери допоможуть реалізувати цьогоріч три проєкти, які запланували у таких сферах: молодіжній, економічній і сфері надання послуг.

Також поспілкувалися про ремонт і грейдерування доріг. Григорій Ванзуряк повідомив, що цьогоріч пройде облаштування тротуарів у селищі Глибока, ремонт дороги у напрямку Димка (від каплиці) – Михайлівка, Черепківці.







« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь