Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У Глибоцькій громаді реалізовується проєкт ФАО OOH.

Дата: 03.04.2023 17:39
Кількість переглядів: 1009

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно із виконавчим партнером Всеукраїнською асоціацією ОМС "Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України" та за сприяння «Агенції розвитку громад Буковини» надали гуманітарну допомогу у вигляді кормів для тварин у Глибоцькій громаді, які вже частково видали.

Допомогу отримали власники домогосподарств громади, що офіційно надали прихисток особам, які втікали від війни (ВПО) або допомагали громаді з їх харчуванням та ведуть домашнє господарство, вирощуючи курей, свиней. Адже, забезпечення тварин кормами, мінеральними добавками є необхідним для виживання наявного поголів’я і, що особливо важливо, для запобігання швидкому скороченню поголів’я тварин.

Ця підтримка стала можливою завдяки реалізації проєкту ФАО ООН «Екстренна допомога постраждалим від конфлікту у продовольчій безпеці та засобах для існування у Полтавській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській та Вінницькій, Сумській областях».

Дана програма реалізовується дякуючи фінансовій підтримці Австралії, Бельгії, Європейського Союзу, Українського гуманітарного фонду, Фонду Луї Дрейфуса та Франції.

В цілому, допомогу отримають близько 60 000 українських сільських родин із 13 областей України: Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської та Чернівецької.

Наразі надання гуманітарної допомоги у Глибоцькій громаді знаходиться на завершальному етапі, тож щиро вдячні Продовольчій та сільськогосподарській організація ООН (ФАО), Всеукраїнській асоціації ОМС «Асоціація сільських, селищних рад та об`єднаних громад України» та "Агенції розвитку громад Буковини" за підтримку, допомогу, вчасне реагування, організацію і координацію.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь