Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Глибоцькі волонтери з великодніми гостинцями вирушили до наших земляків-оборонців на Схід.

Дата: 11.04.2023 18:01
Кількість переглядів: 835

У передпасхальний тиждень глибоцькі волонтери вирушили в чергову поїздку до наших захисників, які стримують російських загарбників вдень і вночі на сході України. 

Про те, що планується така поїздка жителів Глибоцької громади попередили заздалегідь, тому допомога нашим оборонцям вийшла різноманітною. Адресні посилки, домашня випічка, консервація і копченості, речі першої необхідності і гігієнічні набори, металевий посуд, будівельні матеріали (цвяхи, саморізи, плівка, кабель, сіп і т.д.), медикаменти і продукти харчування. 

До збору гуманітарної допомоги також долучилися й інші громади колишнього Глибоцького району. Від Кам`янської громади священик Олександр Голованов і прихожани храму Святої Варвари ПЦУ придбали автомобіль для ЗСУ, який сьогодні вже вирушив за призначенням. Йорданештська школа передала пакунки зі смаколиками. 

Зрозуміло, що основною метою став вияв глибокої подяки і любові до наших оборонців за їхню жертовність та силу духу. Бажання подарувати частинку домашнього затишку, тепла і Великоднього настрою тим, у кого кожен день - це виклик і ризик.    

Вдячні всім, хто долучився: жителям Глибоцької громади, працівникам ПМСД Глибоцької селищної ради, працівникам Опришенського садочку, його вихованцям і батькам, старостам громади, благодійній організації «Волонтерський щит Буковини», 2-му відділу чернівецького РТЦК та СП, працівникам селищної ради та райспоживспілки, приватним підприємцям Петру Тоненчуку, Віталію Рубанцю, Олександру Лукинюку. Окрема подяка Івану Куляку за наданий мікроавтобус для транспортування волонтерського вантажу і Зуріко Отхозоріа за технічне обслуговування транспортного засобу.  

Вдячні нашим водіям-волонтерам та бажаємо їм щасливої і безпечної дороги.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь