Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Консультація з жителями Глибоцької громади щодо якості послуг місцевого самоврядування та пріоритетів для їх вдосконалення

Дата: 26.04.2023 17:19
Кількість переглядів: 880

Громадські консультації для оцінки потреб з удосконалення послуг в умовах воєнного стану відбулися вчора у Глибоцькій громаді.
 

Учасниками консультації стали активні мешканці громади, молодь, представники місцевого і релокованого бізнесу, працівники комунальних сфер і місцевого самоврядування, внутрішньо переміщені особи, старости та керівництво Глибоцької селищної ради.

Під час консультацій Володимир Старик - представник ГО «Український народний дім в Чернівцях» і Марина Дудяк – координатор, програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE детальніше розповіли учасникам: що таке послуги місцевого самоврядування, які їхні особливості, види і джерела фінансування.  Також наголошувалося на якості послуг, у тому числі їх відповідність потребам мешканців та технічна складова.
Адже, за словами пані Марини, існують послуги, які доступні міському населенню, але для сільського, наразі, не є актуальними.

Згодом, учасники заходу мали змогу окреслити та обговорити наявні потреби і проблеми громади. Також озвучили, які на їхню думку послуги потребують покращення, а що функціонує нормально. Під час голосування кожен з присутніх віддав свій голос за три напрями, в яких повинні розвиватися послуги місцевого самоврядування.

Вже незабаром Програма ДОБРЕ запропонує загальний звіт по всім етапам роботи і топ-послуг, які на думку жителів потребують першочергового покращення. За результатами звіту громада прийме рішення, над якою послугою і проблемою буде плануватися подальша робота спільно з ДОБРЕ.

Даний захід було проведено спільно з товариством «Український народний дім» та програмою ДОБРЕ для оцінки потреб з удосконалення/відновлення послуг у Глибоцькій ТГ.

Зустріч відбулася у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Глибоцька ТГ є партнером Програми у Чернівецькій області

Програма DOBRE

USAID - US Agency for International Development

Український Народний Дім у Чернівцях


Фото без опису


Фото без опису

Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь