Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Друзі, запрошуємо на цікаву зустріч

Дата: 09.05.2023 10:43
Кількість переглядів: 590

У неділю, 14 травня о 15 годині в приміщенні Народного дому Глибоччини відбудеться перша зустріч із Оленою Ясінською. Олена - буковинська майстриня, чудова вишивальниця і ткаля, учасниця проєкту #сорочкадлязахисника організованого Оксаною Поступак.

Напевно, всі ми маємо у війську близьких людей - рідних, коханих, друзів, колег. Ми підтримуємо їх матеріально і морально, але іноді хочеться зробити для них щось ще, щось особливе. 

Вишита сорочка для захисника або захисниці - це справжній оберіг, адже, вишиваючи, вкладаємо в кожен стібок свої добрі думки і молитви. Крім того, вишивання добре допомагає зменшити стрес, це своєрідна медитація, тому тим, хто чекає і переживає вдома, цей процес також помічний. А з компанією однодумців - тим паче.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до цього проєкту. Якщо ви хотіли би вишити сорочку, але не знаєте, з чого почати, як обрати тканину, де взяти гарний автентичний візерунок, з ким порадитися - приходьте на цю зустріч. 

Олена розповість, з якого боку підступитися до процесу, поділиться досвідом - і, можливо, з цього народяться подальші практичні заняття, де можна буде навчитися старовинних технік вишивання, крою і збирання сорочки.

Зголошуйтесь! У цей нелегкий час нашим захисникам потрібна наша всебічна підтримка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь