Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Підписано Меморандум про співпрацю і партнерство

Дата: 11.05.2023 16:01
Кількість переглядів: 682

Сьогодні Глибоцька селищна рада підписала Меморандум про співпрацю і партнерство з благодійним фондом «Посмішка UA», в рамках Проєкту посилення захисту внутрішньопереміщених дітей, найбільш незахищених дівчат та хлопців в Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській та Закарпатській областях. Коментуючи цю подію селищний голова Григорій Ванзуряк наголосив, що співпраця з благодійними організаціями є необхідною не тільки для внутрішньо переміщених осіб, а й для жителів громади.


У свою чергу представниця фонду Оксана Беднарська зазначила, що Меморандум передбачає співробітництво шляхом об’єднання зусиль для реалізації спільних заходів, ініціатив та проєктів з надання гуманітарної допомоги ВПО та місцевому населенню, що постраждало внаслідок воєнного конфлікту.

За їхніми словами, в ході об’єднання зусиль здійснюватимуться й інші активності, спрямовані на реалізацію намірів сторін, що визначені в Меморандумі. В умовах війни фонд розширив свою діяльність за різними напрямками в багатьох областях України. Зокрема, це гуманітарна, соціальна, психологічна допомога родинам, які постраждали під час російсько-української війни.

Підписаний документ посилить співпрацю нашої громади у здійсненні соціального забезпечення незахищених верств населення, які перебувають в складних життєвих обставинах та потребують допомоги.

Об’єднуємося заради спільної мети та Перемоги!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь