Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

День матері - особливе свято!

Дата: 15.05.2023 17:53
Кількість переглядів: 593

Вчора у Глибоцькій громаді дзвінким сміхом дітвори, ласкавими посмішками матерів, патріотичними піснями і ходою, веселою руханкою, виставкою робіт вихованців художньої школи, активними спортивними змаганнями і чудовою ляльковою виставою віддзвенів довгоочікуваний День матері.


Заряджені позитивними емоціями завдяки спільній організації працівників відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради, художньої школи, дитячо-юнацької спортивної школи, будинку творчості дітей та юнацтва, Центру культури та дозвілля, дитячого спортивно-ігрового центру «Крутий Кід», школи сучасного танцю "Forward dance, Чернівецького академічного обласного театру ляльок - мами з дітками, а також усі присутні змогли цікаво провести цей святковий день.

Не забули у громаді і про новоспечених матусь, які щойно отримали цей поважний статус. З народженням малюків квітами та подарунками у пологовому відділенні їх привітали керівництво громади Григорій Ванзуряк та Ілля Лопуляк, а також директор Глибоцької лікарні Іван Шкробанець.

Про службу свого сина, його боротьбу з окупаційними військами на Бахмутському напрямку, віру у Перемогу, свої щоденні переживання і молитви розповіла мати молодого воїна Володимира Ткачука - Світлана під час зустрічі з працівниками Глибоцької бібліотеки. У ході розмови пані Світлана зазначила: «Якби не підтримка рідних, знайомих, односельців, то не знаю як би справлялася зі своїми переживаннями. Хочу висловити щиру вдячність голові Глибоцької громади Григорію Ванзуряку, Дмитру Глобаку та працівникам бюджетної сфери, які завдяки одноденному заробітку придбали тепловізор для загону, в якому служить мій син. А також дякую Роману Грищуку та його старшому сину за придбаний генератор на передову для захисників. За допомогою жителів Глибоччини та небайдужих людей придбали планшети, прилад нічного бачення, амуніцію та продукти харчування».

Натомість, напередодні свята селищний голова, його заступники, начальник 2-го відділу (смт Глибока) Чернівецького РТЦК та СП відвідали матерів полеглих Героїв громади, які, нажаль, не дочекалися своїх дітей додому живими. Привітавши жінок з Днем матері, вони іще раз подякували їм за ту любов, віру у справедливість, доброту, яку змалку прищепили ці мами своїм дітям.

Дякуємо нашим матусям за щоденну турботу, терпіння, любов та відданість і нехай кожна мама дочекається свою дитину живою та неушкодженою вдома.













 





















« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь