Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Запрошуємо громадські організації долучитись до проведення ARC оцінювання (конструктивної оцінки спроможності) своєї організації

Дата: 19.05.2023 14:03
Кількість переглядів: 901

У рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) товариство Український народний дім запрошує громадські організації Глибоцької громади провести своє ARC оцінювання (тобто, конструктивну оцінку спроможності).

Даний процес конструктивної оцінки спроможності дає можливість порівняти бажані спроможності з наявними, а також обдумати цілі своєї діяльності, як організації. Щоб навчатись чогось нового та бути динамічними, нам важливо постійно шукати шляхи покращення своєї роботи. Зокрема, у таких вимірах як: управління організацією, людський капітал, зовнішні відносини, управління проектами/послугами, робота з ресурсами.

Таке оцінювання повинні обов’язково пройти всі громадські організації, які планують взяти участь у конкурсі проєктів програми «Добре», причому двічі – вступне на початку нашої співпраці в травні 2023 року, і фінальне на початку 2024 року.

Перейшовши за наступним посиланням ви побачите довідник з проведення ARC оцінювання для заповнення його самими громадськими організаціями. В ньому зможете знайти відповідні посилання на всі необхідні документи, в тому числі матрицю, яку треба використовувати і заповнювати для кожної ОГС. Просимо ретельно дотримуватися алгоритму.

https://rada.info/upload/users_files/04417004/2bdba10e60b33f4c01fcc59e16fc06aa.xlsx

Оцінки в долученому файлі виставлені для прикладу – вони показують, як працює програма.

 Проводячи оцінювання своєї громадської організації, вам потрібно поставити свої оцінки замість наявних..

При оцінці окремих компонентів в межах виміру застосовуйте виключно цілі числа, тобто 1, 2, 3, 4, 5.

Якщо за окремим компонентом є вичерпні ознаки, що досягнуто такого-то рівня, але є трохи або певні ознаки з вищого рівня, то краще ставити нижчий рівень.

Проміжних ситуацій не може бути.

Також звертаємо увагу, що у файлах із оцінками заповнюйте ретельно закладку "Інформація про організацію". Там має бути вся інформація про вашу громадську організацію.

Прошу провести оцінку ваших громадських організацій до 25 травня та надіслати заповнені анкети на електронну адресу V.P.Staryk@gmail.com


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь