Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Прем`єра вистави "Недоблогерши": як не згубити себе у вирі соцмереж

Дата: 12.06.2023 16:09
Кількість переглядів: 689

Цими днями у Глибоцькому будинку культури відбулася прем`єра трагіфарсової комедійної п’єси «НЕДОБЛОГЕРШИ», за мотивами твору молодої української письменниці Олени Шевченко «Зіскочити з петель», або «Штриперда» від Народного аматорського театру.

Це перша режисерсько-постановча робота Романа Нагірного, який також приміряв на себе одну із харизматичних ролей – поліцейського Ібрагімича.

Як зауважив Роман Георгійович: «Тематика вистави є досить актуальною:  безпечне і одноманітне життя двох подружок-однокласниць, яким вже далеко за 30 у звичайному, середньостатистичному містечку та їхня буденість, пошук себе, сенсів у матриці сучасного співіснування людини і віртуального світу. Також ми з акторами хотіли показати те, як не згубити свою ідентичність у круговерті «фоток» і «нещирих почуттів». 

Зі слів глядачів, пригоди Льолі і Натахи, які у бажанні стати популярними блогершами скакали то у «гречку» то у «в`язницю», виявилися смішними і дещо ексцентричними. Також втішила «жива мова» акторів на сцені, сценічні костюми і музичний супровід. Окремо варто відзначити емоції, які дарували глядачам протягом усього дійства актори: Віоріка Лупу, Марія Сіденко, Дмитро Дудка, Софія Верхоляк, Кирило Белькевич, Роман Нагірний. Беззаперечним є те, як вони проживали на сцені кожне слово. 

Вдячні усім, хто долучився до створення вистави «НЕДОБЛОГЕРШИ» за позитивні емоції та кінцеве розуміння того, що першочерговим у житті є те, що неможливо знайти в інтернеті: родина, друзі, живе спілкування. Сподіваємось, що кожен з глядачів провівши паралелі віднайшов або утвердився у своїх «життєвих сенсах».


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь