Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Меморіальну дошку на честь полеглого захисника Михайла Каланчі відкрили у Глибоцькому ліцеї

Дата: 13.06.2023 17:37
Кількість переглядів: 850

Запалим вічний ми вогонь скорботи

За тих героїв, що не впали духом.

І не дали країну побороти.

Нехай земля усім їм буде пухом.

У Глибоці відбулося відкриття меморіальної дошки на честь Михайла Каланчі (08.09.1992 р.н.) – воїна, який загинув у березні цього року, захищаючи Україну від російської воєнної агресії.

Пам`ятний знак на честь загиблого Героя встановили на будівлі Глибоцького ліцею у якому з 1998 року навчався Михайло Миколайович. У 2007 році він, по закінченню 9-того класу вступив у Чернівецький професійний ліцей сфери послуг та здобув освіту оператора комп’ютерного набору. 
Михайло разом з побратимами поїхав захищати країну від російських найманців, які прийшли на нашу землю, посягнувши на її суверенність. Вперше потрапив у АТО навесні 2015 році, об’їздив усю Луганську обл., потім перебував у Лисичанську. Демобілізувався в квітні 2016 року. Але вже у березні 2022 знову одягнув на себе військовий однострій та ціною власного життя обороняв Батьківщину. Загинув молодий воїн рівно через рік, 4 березня 2023 року.

Вшанувати пам’ять захисника прийшли його родина, друзі, глибочани, учні та вчителі, військовослужбовці, а також представники Глибоцької селищної ради. 

Настоятель Глибоцького храму ім. Рівноапостольної княгині Ольги ПЦУ отець Роман освятив меморіальну дошку та звернувся до усіх присутніх: "Яке насіння буде закладене, такий урожай і буде зібраний. Адже є самий прямий зв`язок між тим як мислить суспільство, який його світогляд і тим яка в нього доля. А його світогляд закладається в сім`ї у школі і церкві". Тепер же, як сказав священник, наші воїни повинні виправляти всі ті помилки, які були допущені на тому чи іншому рівні соціалізації на кривавому полі бою зі зброєю в руках.

Михайло Каланча, один із сотень тисяч українців, яким було не байдуже... Він добре запам`ятав уроки історії у своїй рідній школі, бачив війну та знав чого вартує той "руск*й м*р", який несе на вістрі своєї зброї заклятий "братський народ".

Вічна пам`ять та шана полеглому захиснику - Михайлу Миколайовичу Каланчі.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь