Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У Глибоцькій громаді привітали медичних працівників із професійним святом

Дата: 27.07.2023 11:47
Кількість переглядів: 851

В усі часи професія медика є однією з найблагородніших та найбільш потрібних, адже саме вони завше на передовій у боротьбі з епідеміями, пандеміями та під час надзвичайних ситуацій.

Тож вже традиційно, вчора, 26 червня, напередодні Дня медичного працівника представники Глибоцької селищної ради із великим задоволенням привітали медиків з їхнім професійним святом та вручили їм грамоти і подяки.

 

Безумовно, що на щирі слова подяки заслуговують трудові колективи всіх закладів, що працюють в галузі медицини. Це не тільки лікарі та медсестри, а й фахівці, які організовують роботу профільних закладів.

Хочеться зазначити, що непрості часи для медиків розпочалися ще з 2020-року. Спочатку пандемія коронавірусу, далі повномасштабне вторгнення. Та закладам вдалося швидко адаптуватися до нових викликів.

Отож, сьогодні ми іще раз вітаємо наших професіоналів, людей, які стоять на сторожі здоров`я людини, рятують життя. Ми безмежно вдячні медикам за те, що в такий непростий час вони надають якісну медичну допомогу, забезпечують надійний тил та тримають оборони на медичному фронті.

Хочемо побажати Вам, шановні працівники медичної сфери не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а і берегти своє. Бути завжди щасливими та жити під мирним небом, без війни, пандемій та інших бід.


Світлини Назара Сабрана


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь