Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Співпраця з благодійним фондом "Посмішка ЮА"

Дата: 01.08.2023 10:00
Кількість переглядів: 555

Службою у справах дітей Глибоцької селищної ради спільно з фахівцем відділення з соціальної роботи КУ «ЦНСПГТГ», поліцейським офіцером Глибоцької громади та з представником благодійного фонду «Посмішка ЮA» було проведено зустріч з дітьми, які перебувають на обліку служби у справах дітей, як діти, які потрапили в складні життєві обставини.

Під час робочої зустрічі обговорили актуальні потреби дітей, які знаходяться в складних життєвих обставинах, механізми надання їм необхідної допомоги. Благодійний фонд «Посмішка ЮA» буде виділяти на дану категорію дітей допомогу, яку вони так потребують.

Так представник благодійного фонду «Посмішка ЮA» Юлія Балан зауважила, що саме ця зустріч – це необхідне спілкування задля визначення потреб дітей. У ситуації, коли є потреби у гуманітарній допомозі, необхідно узгодити плани цієї роботи із місцевою владою задля того, щоби краще спланувати свою роботу, надавати необхідну гуманітарну, соціально-психологічну  допомогу потребуючим та залучати для цього необхідні додаткові фінансові ресурси. Важливо допомогти українцям подолати стрес і тривожність, пов’язані з війною, пережити наслідки травматичних подій та надати психологічну підтримку, де б людина не перебувала.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь