Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Робоча нарада для фінансистів чотирьох громад Чернівецької області

Дата: 04.08.2023 10:27
Кількість переглядів: 555

У сесійній залі Глибоцької селищної ради працівники Департаменту фінансів Чернівецької ОВА Анжела Дякова, Галина Кокошко, Ніна Штефанович спільно з представницею Глибоцької ДПІ Державної податкової служби у Чернівецькій області Ольгою Зеленко та працівником управління Державної служби з питань праці Іваном Дамаскіном провели консультаційно-навчальну зустріч для фінансистів і земельників Глибоцької, Кам`янецької, Тереблечанської і Тарашанської громад а також старост Опришенського і Стерченського старостинських округів.

На робочій нараді мова йшла про доходи та видатки громад та проблемні питання, які виникають при плануванні і виконанні бюджетів. Обговорено питання використання можливостей ІАС «LOGIKA», адміністрування податків та зборів, важливість тісної співпраці з податківцями щодо наповнення «Податкового блоку», роботі з головними розпорядниками коштів місцевих бюджетів, формування бюджетних запитів, паспортів бюджетних програм та виконання інших повноважень фінансових органів.

Під час блоку «питання-відповідь» ініціатори зустрічі та представниця ДПС приділили більше часу обговоренню Закону про мінімальне податкове зобов'язання, проведення інвентаризації землі та нерухомого майна. Для покращення результатів щодо наповнення бюджету громади, інвентаризаційної роботи було запропоновано створити робочу групу із залученням фінансистів, фахівців земельних відділів громад і податкової служби.

Також не обминули своєю увагою тему інспекційних і непланових відвідування роботодавців інспекторами Державної служби з питань праці задля перевірки дотримання ними трудового законодавства.

Варто зазначити, що такі консультаційні зустрічі є чудовим прикладом, коли під час обговорення і спілкування відбувається обмін досвідом і вивчення позитивних і дієвих практик окремих сфер громад.


Довідково:

  • Директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації  (ОВА) Анжела Дякова;
  • секретар Глибоцької селищної ради Олена Бадюк;
  •  начальник управління фінансів соціальної сфери та органів місцевого самоврядування Департаменту фінансів обласної державної адміністрації  (ОВА) Галина Кокошко;
  • заступник начальника управління фінансів соціальної сфери та органів місцевого самоврядування Департаменту фінансів обласної державної адміністрації (ОВА) – Ніна Штефанович;
  • заступник начальника Глибоцької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Ольга Зеленко;
  •  головний державний інспектор відділу з питань праці південно-східного напрямку управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Іван Дамаскін; 
  • старости Глибоцької громади Опришенського і Стерченського старостинських округів;
  • фахівці фінансових і земельних відділів Глибоцької, Кам`янецької, Тереблечанської і Тарашанської громад.
    Фото без опису
    Фото без опису
    Фото без опису
    Фото без опису
    Фото без опису

  • Фото без опису

     

    Фото без опису


  •  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь