Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Засідання опікунської ради та виконавчого комітету відбулися у Глибоцькій сесійній залі

Дата: 04.08.2023 15:53
Кількість переглядів: 553

У Глибоцькій селищній раді за головування голови Григорія Ванзуряка пройшла опікунська рада та засідання виконавчого комітету.
 

На засіданні опікунської ради розглянуто 3 заяви мешканців Глибоцької громади про затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність призначення опікуна особам, у разі визнання їх судом недієздатними (2 питання) та про доцільність продовження строку призначення опікуна (1 питання).

За участю заступників селищного голови, старост громади та керівників окремих структурних підрозділів членами виконавчого комітету було розглянуто 19 питання порядку денного. У рамках засідання ухвалено рішення щодо майнових питань, організацію харчування вихованців ЗДО та дошкільних структурних підрозділів закладів загальної середньої освіти Глибоцької ТГ та учнів закладів загальної середньої освіти громади у 2023-2024 навчальному році, надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Глибоцької територіальної громади, зміну поштових адрес об’єктів нерухомого майна, надання повної цивільної дієздатності неповнолітній особі.

Заслухано Звіт за 6 місяців 2023 року директора «Центру надання соціальних послуг Глибоцької ТГ» про роботу даної комунальної установи.

 Також розглянуто питання, яке щомісяця виноситься на засідання виконкому - компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб за липень 2023 року.

 Одним із нагальних питань було питання створення «Меморіальної Алеї слави» на території місцевого кладовища. Члени виконавчого комітету зазначили, що поховання полеглих захисників повинне проводитись, як завше з усіма почестями та саме на Алеї слави. При цьому, при всій повазі до родичів оборонців, на Меморіальній Алеї окремі місця для членів сімей не можуть виділятися.  

Отож, під час роботи членів виконкому на черговому засіданні розглянуто 19 питань і по кожному з них прийняті відповідні рішення.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь