Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

#Програмa DOBRE: перше засідання робочої групи з розробки Програми покращення послуги «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів»

Дата: 09.08.2023 12:59
Кількість переглядів: 683

У сесійній залі Глибоцької селищної ради пройшло перше засідання робочої групи з розробки Програми покращення послуги «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів» за участі представниці Програми DOBRE, голови, заступників, секретаря і старост Глибоцької громади, працівників структурних підрозділів селищної ради та комунальних установ, активних жителів громади, представників місцевої громадської організації «ПРГ», депутата Чернівецької районної ради.  

Слід зазначити, що програмний спеціаліст, координатор Програми DOBRE Марина Дудяк зорієнтувала усіх присутніх щодо плану та порядку спільної роботи задля отримання кращих результатів.

Отож всі учасники обговорили позитивні та негативні фактори, на які може повпливати громада у відношенні обраної послуги «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів». Також визначились із тими факторами, які є непідвладні громаді. Одним із факторів, наприклад, відзначили розмежування (категорії) доріг, які проходять через Глибоцьку громаду та хто їх обслуговує.

Відносно цього проаналізували та визначили заінтересовані сторони для діагностики існуючої проблеми, а саме «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів».

Усі напрацювання робочої групи пані Марина занотувала. Згодом відбудуться іще кілька засідань, в процесі яких вибудується основа Програми, яку в подальшому розроблять. Потім пройде погодження даної Програми покращення послуги «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів»  Програмою DOBRE і депутатами VIII-го скликання Глибоцької селищної ради.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь