Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

На засіданні Ради ВПО Глибоцької громади відбулася презентація нового грантового проєкту

Дата: 16.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 240

Сьогодні, за головуванням заступника Глибоцької селищної ради Василя Зеленівського пройшла перша зустріч офіцера з мобілізації громад програми «EU4Recovery - розширення можливостей громад в Україні» за підтримки Европейського Союзу, що впроваджується ПРООН - Аліною Лєбєдєвою та виконавчим директором Асоціації органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини» - Нелею Малько з членами ради ВПО Глибоцької громади.

Ця ознайомча зустріч стала відкритим діалоговим майданчиком на якому презентували проєкт та його грантові можливості, які можуть використати представники ради ВПО для покращення свого проживання у громаді.

Було обговорено кілька ідей, які в подальшому можна буде використати у проектній роботі та навіть проголосовано за облаштування кімнати психоемоційного розвантаження для внутрішньо переміщених осіб та жителів Глибоцької громади.

Мається на увазі створення простору психоемоційного розвантаження «Оазис спокою» в приміщенні комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької громади», спрямовану на покращення психологічного стану внутрішньо переміщених осіб та жителів громади, забезпечення їх психологічної підтримки та розвантаження після стресових ситуацій.

В подальшому заплановано зустрічі та консультації з членами ради ВПО для роботи у проєкті.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь