Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

З Днем Державного Прапору України!

Дата: 23.08.2023 13:08
Кількість переглядів: 290

Дорогі жителі та гості Глибоцької громади. Прийміть найщиріші вітання з Днем Державного Прапору, який ми щорічно відзначаємо 23 серпня.

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави. Прапор – це наш дух, честь і слава. І найбільше це відчутно саме зараз. Адже, тримаючи в руках синьо-жовтий стяг наші захисники і захисниці виганяють ворога з рідної землі. Саме він майоріє над визволеними від окупантів містами і селами. 

Державний прапор вручає рідним полеглого воїна офіцер-розпорядник зі словами: «... прийміть цей Прапор як символ держави, якій вірно й до кінця служив Ваш чоловік (син, батько, донька, дружина)».

Саме тому синьо-жовтий Державний прапор України - це не просто шматок тканини, а уособлення усієї української нації, нашої боротьби та щасливого майбутнього після перемоги над спільним ворогом.

До Дня Державного Прапору у Глибоцькій селищній раді пройшли святкові урочистості. Секретар селищної ради Олена Бадюк привітала усіх зі святом та оголосила о 9.00 загально-національну хвилину мовчання. 

Потому відбулося вручення подяк за активну участь у житті громади, волонтерську діяльність членам Глибоцької молодіжної ради Юлії Балан, Мелісі Безушко, Анастасії Стрельчук, Ірені Балан, Аделі Микитюк та приватному підприємця - Ірині Лупуляк.

Також була вручена подяка від військового командування 66-ї окремої механізованої бригади матері  солдата Павла Вікована, за взірцеве і відповідальне виконання обов’язків військової служби.

На площі Героїв Майдану урочисто підняли встановлені на флагштоках Прапори.

Право підняття синьо-жовтого Державного Прапору України – символа незалежності та суверенітету нашої держави цьогоріч надали Вадиму Русу – бійцю 10-ої гірсько-штурмової бригади.

Червоно-чорний прапор - символ протестного руху, що символізує боротьбу, опір та рух вперед – надали право підняти Анатолію Александрюку - бійцю 80-ої десантно-штурмової бригади.

Право підняття  європейського прапора - символа загального політичного проєкту, який об'єднує всіх європейців - надали Юлії Балан - голові молодіжної ради при Глибоцькій селищній раді.

І наостанок, право підняти  прапор Глибоччини, який означає надію, достаток, волю, хоробрість, мужність, безстрашність, підкреслює багатство навколишньої природи Глибоччини- надали – Івану Челеняку- гравцю збірної України з волейболу серед юнаків.

Щиро вітаємо усіх зі святом Дня Державного Прапора України.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь