Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Ціна нашої боротьби

Дата: 24.08.2023 15:24
Кількість переглядів: 313

Віра, допомога, молитва у наших воїнів та за наших воїнів - живих і тих, що доєдналися до небесного війська – це все, що зараз є життєво необхідним.

Так живе більша частина українців, які щоденно допомагають, чекають дзвінка чи повідомлення від тих хто на фронті. Вони мріють про звільнення дорогих їхньому серцю людей із полону, шукають і плекають надію на повернення тих, хто зник безвісти, оплакують невинно загублені життя. Вони живуть одним днем і просять Господа про закінчення війни.

У переддень державних свят мати полеглого воїна, глибочанина Тараса Коврика - Олена також помолилася за всіх наших Героїв Глибоччини. Вона встановила лампадку і особисто підписаний прапорець на Майдані Незалежності у Києві, де щодня люди вшановують пам`ять наших небесних воїнів світла, вірних синів і доньок України.  

Пані Олена поділилася своїми враженнями, від виставки пошкодженої ворожої техніки, яка розміщена на Хрещатику. «Це ціна нашої боротьби і майбутньої Перемоги» - з гіркотою у голосі сказала мати полеглого захисника, показуючи свої світлини.

Варто сказати, що цей народний меморіал не має якоїсь назви. А перші 55 прапорців з іменами захисників, що боронили Маріуполь, на Майдані Незалежності встановили тут ще у червні 2022.

Тепер їх вже тисячі... Це синьо-жовте майоріння кожного дня нагадує всім киянам та гостям столиці, якою ціною дістається свобода Україні.

Не забуваймо і ми про своїх Героїв та будьмо вдячними їм за їхню жертву і щоденний подвиг.  


Фото без опису


Фото без описуФото без опису


Фото без опису


Фото без описуФото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь