Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Весела руханка, велопробіг, пісні у дружньому колі та багато іншого провели для діток Глибоцької громади до Дня Незалежності

Дата: 25.08.2023 19:12
Кількість переглядів: 263

Вже традиційно до Дня прапора та Дня Незалежності України дитячий ігровий центр «Критуй КІД» ініціює проведення цікавих активностей для діток та гостей Глибоцької громади. 

Як завше, за допомогою школи танцю FORWARD dance studio «кідики» провели спортивні руханки, родинне коло, фотосесію біля патріотичної фотозони, велопробіг "Міцні, бо разом".

У другій частині свята , що носила назву "Пісня буде поміж нас" для дітей приготували квест на відгадування мотиву і слів української пісні. Після проходження квесту учасники співали її разом у тісному дружньому колі.

Слід додати, що завдяки вчорашнім благодійним внескам учасників велопробігу, розвагам, спортивно-патріотичним активностям вдалося зібрати понад 8 тисяч гривень на турнікети для наших воїнів.

 Потреба у турнікетах надійшла від бойового медика, хірурга, який щоденно рятує життя.

До цієї ініціативи долучилися небайдужі мешканці громади. До слова, у благодійному велопробігу зареєструвалися 78 дітей і дорослих.

Щиро вдячні нашим організаторам ДІЦ "Крутий КІД", школі танцю Forward, колективу Гибоцького Центру культури та дозвілля і всім, хто долучився до такої гарної справи.

Дякуємо за посмішки та щирий сміх наших діток!


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь