Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Матері полеглих Героїв зустрілися у Глибоцькій селищній раді

Дата: 28.08.2023 12:15
Кількість переглядів: 684

Вчора у Глибоцькій селищній раді відбулася перша зустріч матерів полеглих Героїв Глибоччини, ініційована - пані Оленою Коврик, матір`ю полеглого воїна у російсько-українській війні Тараса Коврика.  

За українськими традиціями присутні запалили свічу пам`яті і помолилися за упокій душ своїх синів, та усіх захисників України, що загинули під час війни. 

На початку зустрічі пані Олена звернулася до усіх присутніх зі словами: «Ми втратили синів, але маємо надію, що буде Перемога і наші діти загинули не даремно!»

Олена Дмитрівна розповіла, що зараз проходить реєстрація громадської організації «Матері та дружини Героїв Глибоччини», до якої можуть долучитися рідні оборонців Глибоцької громади, що віддали своє життя за незалежність нашої Батьківщини. Також є можливість, за потреби, отримати психологічну допомогу, для подолання горя і психо-емоційного стану, у якому перебувають всі рідні після втрати. 

Окремі матері воїнів звернулися до Григорія Ванзуряка – голови Глибоцької селищної ради, з проханням не створювати на Алеї слави місце для поховання родин загиблих, адже це нівелює саму сутність цього місця пам`яті.

Натомість пан Ванзуряк відповів, що проєкт відповідного рішення вже прийнятий на нещодавному засіданні виконавчого комітету.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь