Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ТРАНСКОРДОННА ОСВІТНЯ МЕРЕЖА МІЖ БОТОШАНСЬКИМ ПОВІТОМ (РУМУНІЯ) ТА ГЛИБОЦЬКИМ РАЙОНОМ (УКРАЇНА)

Дата: 17.08.2023 12:04
Кількість переглядів: 137

На теренах Глибоччини завершилась реалізація проєкту «Транскордонна освітня мережа між Ботошанським повітом (Румунія) та Глибоцьким районом (Україна), (BEDUN)» 2SOFT/1.1/112.

Загальною метою проєкту є покращення освітніх послуг та забезпечення особливих умов для дітей та молоді з інвалідністю та іншими особливими освітніми потребами та підтримка служб активної інклюзії для здійснення професійного та соціального розвитку дітей та молоді з двох спеціальних професійно-технічних навчальних закладів в окрузі Ботошани (Румунія) та Глибоцького інклюзивно – ресурсного центру (Україна).

 Термін реалізації проєкту – з 01.01.2020 по 30.08.2023. Загальна вартість проекту – 254 767 євро, з яких безповоротна фінансова допомога Європейського Союзу – 229 217 євро. Бюджет Глибоцької селищної ради становить 100 325 євро (еквівалеент 3210400грн.) , з яких максимальна сума гранту – 90275 євро (еквівалент 2888 800грн.), сума власного внеску – 10 050 євро (еквівалент 321600грн.).

Ботошанська повітова рада організувала 02.08.2023р. фінальну конференцію проєкту. У заході взяли участь представники керівництва Ботошанського повіту та Глибоцької селищної ради та були представлені відео – звіти щодо проробленої роботи та досягнутих результатів:

  •  Будівництво та облаштування «багатофункціонального спортивного майданчика», у СПТУ «Іон Пілат» м.Дорогой;
  •  Облаштування кабінетів терапії, кінотерапії та кабінетів по шиттю у СПТУ «Св. Стеліан» м.Ботошани;
  •  Капітальний ремонт будівлі Глибоцького ІРЦ, оснащення кабінетів фізіотерапевта, психолога та дефектолога сучасним облдананням та меблями.
Варто зазначити, що незважаючи на виклики, які постали перед командою, робота над проєктом не припинялася. Реалізація проєкту завершена успішно. Глибоцька селищна рада зарекомендувала себе як надійний партнер, готовий працювати у різноманітних умовах, як то світова пандемія чи повномасштабна війна.

За додатковою інформацією звертайтесь до Глибоцької селищної ради (03734-2-43-01), e-mail: hlybokaotg@gmail.com


 Спільна Операційна Програма Румунія-Україна 2014-2020 фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програмі


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь