Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Програма ментального здоров'я "Ти як?" допоможе подолати стрес

Дата: 05.09.2023 15:00
Кількість переглядів: 93

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» допоможе подолати стрес, негативні емоції під час війни та знайти сили для психологічного відновлення. 

Державна служба зайнятості бере активну участь у реалізації програми ментального здоров’я «Ти як?».

За участі міжнародних експертів Israel Trauma Coalition та громадської організацією «Безбар’єрність» уже проведено навчання фахівців, які безпосередньо взаємодіють із клієнтами служби зайнятості. У рамках навчання відбулася низка тренінгів під назвою «Життєстійкість в умовах війни: як долати наслідки стресових, кризових і травматичних подій».  

 Фахівці відпрацювали техніки для зниження симптомів стресу і травми, а також методи подолання травматичних подій і знаходження ресурсу для відновлення. Тренінги з основ психологічної підтримки допомагають не лише відчути психологічну підтримку, а й отримати цінні поради та практичні кейси для роботи з клієнтами служби зайнятості.

Наступний крок – поширення отриманих знань на клієнтів служби зайнятості: шукачів роботи, роботодавців та партнерів.

Уже з вересня у всіх філіях, управліннях та відділах Чернівецького обласного центру зайнятості відбудуться тренінги, під час яких учасникам запропонують дієві механізми та техніки, які сприятимуть психологічній стійкості у часи повномасштабної війни. 

Такі заходи можуть пройти й для працівників роботодавців. Навички, які вони опанують, – нові техніки рефреймінгу, вміння створювати належний мікроклімат у колективі задля упередження конфліктів та стресових ситуацій, а також налагодження комунікації з працівниками.

Для осіб, які бажають збагнути свій стан, знизити симптоми психологічної нестабільності, є можливість ознайомитися з порадами фахівців та переглянути відеоролики  за посиланням https://bf.in.ua/useful/

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+9a_zHvyXBTYzYWIy

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь