Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Волонтери доставили для наших воїнів-земляків дві автівки

Дата: 08.09.2023 15:55
Кількість переглядів: 329

Цими днями волонтери Глибоцької громади Костянтин Ісопел, Роман Нагірний і Сергій Ткачук вкотре доставили дві автівки для потреб наших земляків з Донецького напрямку, які боронять Україну від російського агресора на цьому рубежі.

Та основною місією наших волонтерів стала дуже важлива справа - доставка на лікування та реабілітацію після поранення Євгена Букатаря, воїна 82 -ї окремої десантно-штурмової бригади.

Користуючись такою можливістю автівки, які транспортували на фронт по можливості заповнили різними речами. Хлопцям передали маскувальні сітки, продукти харчування, речі першої необхідності, газові балони, адресні посилки, генератор.

Висловлюємо щиру подяку водіям-волонтерам за доставку вантажу, працівникам Глибоцької селищної ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту, Центру ПМСД за одноденний заробіток, який вони передають на потреби ЗСУ. Працівникам Глибоцького суду та Петру Тоненчуку за кошти на пальне, котрим заправили три автівки, Михайлу Телегузу за генератор, а також працівникам Глибоцького Центру туризму та краєзнавства за речі першої необхідності, продукти харчування та маскувальні сітки. Особлива подяка усім тим, хто плете маскувальні сітки, кікімори, котрі завше мають надзвичайний попит у наших захисників. 

Дякуємо за донати та підтримку воїнів світла, які щосекунди боронять українські землі від російської орди.


Фото без опису


Фото без опису



Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь