Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У Глибоцькій селищній раді відбулося пленарне засідання 37 сесії

Дата: 15.09.2023 20:48
Кількість переглядів: 288

До порядку 37-ї сесії VIII скликання Глибоцької селищної  ради, яка відбулася вчора, 14 вересня, було включено 80 питань. Всі вони попередньо обговорювалися на засіданнях постійних комісій.

На початку пленарного засідання, яке у Глибоцькій селищній раді завше розпочинається із хвилини мовчання, в пам`ять про полеглих захисників громади та України, і виконання присутніми державного гімну, також пройшло урочисте нагородження переможців нещодавної спартакіади серед територіальних громад Чернівецької області і вручення подяк учасникам двотижневої поїздки у Херсон задля розчищення тамтешніх територій після терористичного підриву Каховської ГЕС.

У роботі сесії взяло участь 17 депутатів з двадцяти шести, що становить переважну більшість складу. Розгляду питань передував депутатський запит, а саме: щодо скорочення груп селищного ДНЗ. Потім перейшли до запитань порядку денного. Затвердили фінансововий план комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади» на 2024 рік та фінансовий план на 2024 рік комунального некомерційного підприємства «Глибоцька багатопрофільна лікарня» Глибоцької селищної ради.

Проголосували за затвердження рішення виконавчого комітету «Про організацію харчування вихованців ЗДО та дошкільних структурних підрозділів закладів загальної середньої освіти Глибоцької ТГ» та затвердження рішення виконавчого комітету «Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти громади у 2023-2024 навчальному році».

Окрім того, розглянули питання, що стосуються управління майном комунальної власності та земельних відносин, надання матеріальної допомоги жителям Глибоцької селищної територіальної громади.

По завершенню пленарного засідання голова робочої групи з питань перейменування урбанонімів  селища Глибока - Анатолій Дудка звернувся до депутатів щодо проведеної роботи та напрацювань у цій сфері, а саме наполіг на пропозиції перейменування:

  •  вул. Алекулова на вул. Михайла Зеленка;
  • вул. Юлдашева на вул. Фрозіни Максимюк;


Натомість депутат селищної ради Анастасія Ізраілик озвучила колективне звернення жителів вулиці та провулку Першотравневого, що також підпадають під дію Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» і мають бути перейменовані. На думку глибочан  вулицю і провулок Першотравневий потрібно перейменувати на вул./провул. Героїв України.

З прийнятими рішеннями на 37-ї сесії можна ознайомитись тут 


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь