Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У Глибоцькій громаді долучилися до всеукраїнського профілактичного заходу - "УРОК"

Дата: 18.09.2023 14:33
Кількість переглядів: 127

В рамкам Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», цими днями відбулися профілактичні рейди з метою обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах.

Традиційно рейди проводились службою у справах дітей спільно з фахівцями відділення з соціальної роботи КУ «ЦНСПГТГ», інспектором сектору ювенальної превенції ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області, поліцейським офіцером Глибоцької громади.
 

За результатами рейдів 34 дитини, які є жителями Глибоцької громади отримали допомогу до нового навчального року, а саме: зошити, альбоми, ручки, лінійки, гумки для стирання, олівці кольорові, прості олівці, кольоровий папір та картон, пластилін, фарби для малювання, пенали, обкладинки для зошитів та шкільні рюкзаки.

Також проводилися заходи по виявленню дітей, які не охоплені навчанням з початку нового навчального року. До слова у Глибоцькій громаді не було виявлено діток, які не приступили до навчання.

В ході здійснення ряду вищевказаних заходів працівниками служби у справах дітей спільно з фахівцями відділення з соціальної роботи КУ «ЦНСПГТГ» також проведено відповідну профілактичну роботу з метою запобігання вчинення ними правопорушень та недопущення негативних проявів поведінки, пропусків занять без поважних причин, залишення постійного місця проживання.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь