Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

На Буковині буде створено 380 робочих місць у рамках програми єРобота

Дата: 27.09.2023 12:51
Кількість переглядів: 71

З початку року 177 буковинців отримали позитивне рішення на отримання мікрогранту в рамках урядової програми єРобота «Власна справа». Грантові кошти допоможуть розпочати власну справу для 23 заявників, решті – 147 підприємцям та 7 юридичним особам – розширити бізнес. Загалом у Чернівецькій області заплановано створити 380 робочих місць. Про це повідомляє Чернівецький обласний центр зайнятості.

За видами економічної діяльності найбільша кількість переможців в гуртовій та роздрібній торгівлі, ремонті автотранспортних засобів – 75 осіб (42%), у сфері тимчасового розміщення та організації харчування – 27 осіб (15%), у переробній промисловості – 20 осіб (11%).

Програмою також скористалися 8 внутрішньо переміщених осіб, вони створять 17 нових робочих місць.

Також у Чернівецькій області двоє переможців за урядовою програмою «Грант для ветеранів». Дружина учасника бойових дій отримає кошти на облаштування «Фаст фуду» та учасник бойових дій з Глибоччини відкриє міні птахоферму.

 

Довідково

У липні 2022 року запрацювала урядова програма «єРобота». Основною умовою отримання мікрогранту є створення нових робочих місць. Діючі та майбутні підприємці мають створити від одного до двох робочих місць в залежності від суми гранту (одне робоче місце – 150 тис. грн, два і більше - 250 тис. грн). У 2022 році у Чернівецькій області прийнято 132 позитивних рішення щодо виділення грантових коштів в рамках урядової програми «єРобота». Загалом в області створено 279 нових робочих місць.


На Буковині буде створено 380 робочих місць у рамках програми єРобота


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь