Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 09.11.2023 15:19
Кількість переглядів: 243

У сесійній залі Глибоцької селищної ради пройшло чергове засідання виконавчого комітету.

Перед початком засідання секретар селищної ради Олена Бадюк представила усім присутнім новопризначену керівницю Служби у справах дітей – Анжелу Георгіївну Гулько.

Члени виконавчого комітету розглянули 9 проєктів рішень внесених до порядку денного.

Зокрема вони голосували за питання: присвоєння поштової адреси закінченому будівництвом об’єкту, компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб за жовтень поточного року, порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» мешканці громади, яка народила та виховала до восьмирічного віку п’ятеро дітей та надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Глибоцької територіальної громади.

Також розглянули питання про затвердження проєктної документації «Поточний ремонт дорожнього покриття на перехресті вулиці Першотравневої та вулиці Героїв Небесної Сотні і по вулиці 10-ї річниці Незалежності України в селищі Глибока Чернівецького району Чернівецької області».

Крім того  виконавчий комітет розглянув питання щодо: внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини селищної Глибоцької територіальної громади, внесення змін до складу міждисциплінарної команди, вирішення питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав.

З рішеннями виконавчого комітету селищної ради, прийнятими 9 листопада 2023 року, можна ознайомитися на цьому вебсайті Глибоцької селищної ради (на панелі інструментів у розділі «Документи ради»).


Фото без опису


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь