Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Для соціальних робітників провели дводенний семінар-тренінг

Дата: 23.11.2023 11:10
Кількість переглядів: 236

У приміщені Глибоцької селищної ради для соціальних робітників відділення надання соціальних послуг за місцем проживання КУ "Центр надання соціальних послуг Глибоцької селищної ради" проведено дводенний семінар-тренінг: «Особливості роботи з людьми похилого віку та сприяння покращенню якості життя даної категорії клієнтів».

Основною метою тренінгу було підвищення рівня поінформованості соціальних робітників щодо особливостей роботи з людьми похилого віку та сприяння покращенню якості життя даної категорії клієнтів.

Цікаві заняття у групах провела для присутніх кандидат педагогічних наук Наталія Тимошенко.

Пані Наталя розповідала про психологічні аспекти старості, її "види", фізичні зміни організму та поширені захворювання у похилому віці. Також під час тренінгу соціальні робітники виконували різноманітні вправи, мозкові штурми, переглядали відеоролики.                                                                                                     

Окремим блоком семінару було  надання конкретних рекомендацій і практичних порад при роботі з малорухомими та лежачими клієнтами, яким соціальний робітник повинен приділити більше уваги. Також тренерка розповіла про етичні засади соціальної роботи, принципи і правила професійної етики робітника. Окремо пані Наталія зупинилася на профілактиці емоційного вигорання самого соціального робітника. 

 Отож, завдяки заняттям учасники тренінгу дізнались багато цікавих нюансів щодо своєї роботи, підвищили свою професійну обізнаність та перейняли досвід інших працівників цієї сфери. 

Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь