Крафтових виробників, рестораторів та готель’єрів запрошують на воркшоп «Консервування, як метод збереження та оптимізації виробництва»
Осінь – час, коли природа дивує своєю щедрістю, а підготовлена команда готова дивувати усіх зацікавлених своїми знаннями та досвідом.
Отож, Вас з нетерпінням чекають на захоплюючому воркшопі “Консервування, як метод збереження та оптимізації виробництва”. Захід проведе досвідчений кухар-технолог Віталій Качкан
Мова йтиме про:
- методи консервування та їх роль у виробництві;
- вплив на якість та тривалість зберігання продукції;
- застосування консервації для оптимізації виробництва.
Для кого ця подія:
- крафтові виробники;
- ресторатори та готельєри.
Дата: 30.11.2023
Час: 10:00
Місто: Чернівці
Участь у заході безкоштовна, за умови попередньої реєстрації, кількість місць обмежена, лише зареєстровані учасники отримають інформацію про місце проведення заходу.
Щоб долучитися до зустрічі та зареєструватись, переходьте за посиланням:
https://forms.gle/TiUTpbYbAbuowDP7A
Просимо звернути увагу, що заповнення форми підтверджує вашу реєстрацію на подію.
Захід організовано в межах проєкту "Ridni – офіс технологічних рішень та школа зберігання, консервування та переробки в харчовій сфері» реалізується ГС «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»