Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Глибоцька гімназія долучилася до масштабного проєкту фізичного виховання дітей «Всеукраїнські шкільні ліги «Пліч-о-пліч»

Дата: 30.01.2024 11:54
Кількість переглядів: 58

Глибоцька гімназія долучилася до масштабного проєкту фізичного виховання дітей «Всеукраїнські шкільні ліги «Пліч-о-пліч», що реалізується за ініціативи Президента України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Про це повідомляється на офіційній фейсбук сторінці навчального закладу.


Впродовж січня в закладі був проведений І (шкільний) етап проєкту, де учні Глибоцької гімназії змагалися за першість з волейболу та спортивного орієнтування.

У змаганнях з волейболу за звання найсильнішої команди боролися учні 8-х та 9-х класів. Перемогу серед 8-х класів здобула команда 8-Б класу, серед 9-х класів не було рівних команді 9-А класу.

У спортивному орієнтуванні найспритнішими були: Тунік Денис (5-А) та Шелепюк Аріна (5-А ), які посіли І місце, Максимюк Максим (5-А) та Фрунза Вікторія (5-А) – ІІ місце, Войс Михайло (5-В) та Радиш Софія (5-А) – ІІІ місце.

Вже в лютому найсильніші команди та учасники будуть представляти гімназію у ІІ етапі змагань (серед закладів освіти Глибоцької ТГ).

Учні вдячні ЗСУ за можливість навчатися, грати та досягати успіхів.

Джерело та фото: Глибоцька гімназія 

Нагадаємо, що «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», ініційовані президентом Володимиром Зеленським. До участі вже зареєструвалися понад 900 команд з Чернівецької області.  Проєкт реалізуємо спільно з Міністерством освіти і науки та Міністерством молоді та спорту.

До 1 лютого триває реєстрація, відбуваються шкільні змагання та тренування команд, які візьмуть  участь у змаганнях наступного етапу.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису

 


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь