Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

На 44-й сесії виділено понад мільйон гривень на закупівлю дронів для ЗСУ

Дата: 16.02.2024 14:12
Кількість переглядів: 198

Пленарне засідання 44 сесії VIII скликання пройшло у сесійній залі Глибоцької селищної ради

Після хвилини мовчання начальник 2-го відділу РТЦК та СП Олександр Григорчук та Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк вручили сім`ї загиблого Героя, старшого солдата вогнеметного батальйону Сергія Георгійовича Няйка відзнаку Президента України "За оборону України".

У роботі  засідання сесії взяли участь двадцять депутатів із двадцяти шести, що становить переважну більшість складу.

Депутати проголосували за 42 питання порядку денного та одне протокольне доручення. Проголосували за надання матеріальної допомоги на лікування мешканцям громади, затвердили тарифи на соціальні послуги.

Розглянули ряд земельних питань щодо продовження договорів оренди землі, звернень громадян щодо надання дозволів на розробку, затвердження проєктів землеустрою та оформлення права власності на земельні ділянки.

Під час розгляду питання про внесення зміни до Програми Глибоцької територіальної громади на 2024-2025 роки щодо підтримки військових частин Збройних Сил України проголосували за виділення понад 1 мільйон 200 тисяч гривень на закіупівлю дронів для Збройних сил України та Національної гвардії.

Також внесли зміни до селищного бюджету на 2024 рік. Затвердили річний звіт про виконання бюджету Глибоцької селищної територіальної громади за 2023 рік.

Присутні депутати голосували за затвердження місцевої цільової соціальної Програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації на території Глибоцької територіальної громади Чернівецької області на 2024-2027 роки; Статут комунального підприємства «Ритуальна служба» Глибоцької селищної  ради в новій редакції; Порядок демонтажу тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території громади; передачу товарно-матеріальних цінностей з балансу Глибоцької селищної ради на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Також під час пленарного засідання сесії селищної ради депутати розглянули ряд кадрових питань, про котрі буде повідомлено згодом на офіційних ресурсах громади, адже вони вступлять в дію першого березня цього року.

На засідання сесії було запрошено представників Глибоцького РЕМу, керівників закладів охорони здоров'я та освіти громади, голів Громадської та Молодіжної Ради, начальників відділів структурних підрозділів, старостів сіл громади.

Всі прийняті рішення можна переглянути тут

Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь