Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Щоб не допустити зростання втрат бюджету від нелегального ринку праці податківці Буковини активно проводять роз’яснювальні заходи

Дата: 05.03.2024 13:35
Кількість переглядів: 51

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області звертають увагу роботодавців на недопустимість використання найманих працівників без оформлення та виплати їм заробітної плати в конвертах.

У відомстві наголошують, що такі негативні явища не тільки незаконні, але й аморальні, оскільки це призводить до приховування від оподаткування податком на доходи фізичних осіб та військовим податком значних сум нелегально виплаченого заробітку, зменшує надходження єдиного внеску, що в свою чергу обмежує можливості країни вести боротьбу з ворогом.

Оцінюючи ситуацію та з метою інформування буковинців про порядок оформлення найманих працівників податківці підготували інфографіку.

Консультації з питань сплати податків фізичними особами (податку на доходи фізичних осіб, військового податку, ЄСВ) можна отримати в фахівців управління оподаткування фізичних осіб за телефонами (0372)545608; (0372)545601; 380506717063, під час відвідування в ЦОПах або під час проведення консультаційних заходів.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь