Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Безкоштовні перевезення від компанії ГРУЗАР для сімей ВПО та учасників бойових дій!

Дата: 19.03.2024 14:41
Кількість переглядів: 65

У березні 2024 року українська транспортна компанія Грузар розпочала реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім’ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

 

Про організатора соціальної програми

Компанія Грузар — вже багато років виконує вантажні перевезення різної складності. Транспортування відбуваються по Києву та всіх інших містах України. Основними напрямками роботи є: квартирний переїзд, вантажне таксі, офісний переїзд, вантажники, перевезення меблів, перевезення речей та інші види суміжних робіт. Компанія активно організовує різноманітні соціальні та гуманітарні проекти в Україні.

У 2024-2025 роках компанією планується надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД.

Упродовж двох місяців транспортна компанія зобов’язується надати послуги безкоштовного переїзду, транспортування чи вантажників для потреб таких сімей. Перевезти можна будь-яку кількість речей, але безкоштовно компанія перевозить вантаж, який не більше 10 метрів кубічних і не важчий за 1000 кілограмів. Все, що більше даного ліміту, буде перевозитись платно, згідно з тарифами.

У 2022-2023 році у м. Києві та Київській області допомогою цієї громадської ініціативи вже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей).

Ознайомитись детальніше з програмою «Безкоштовних перевезень» можна за посиланням: https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka.

Для подання заявки необхідно заповнити онлайн-анкету:  https://forms.gle/4zfC7GhXD9Jokzh78  .

Транспортна компанія Грузар просить звернути увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім’ям.

Якщо потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +380979191426 (10.00-18.00). 

Контакти: Руденко Михайло – організатор соціальної ініціативи та представник компанії Грузар. 

Телефон: +380979191426.

Пошта: mykhailo.rudenko@gruzar.com.ua


Безкоштовні вантажні перевезення – нова допомога для ВПО і УБД

Фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь