Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Мінекономіки запустили сайт про урядову грантову програму «Власна справа»

Дата: 21.03.2024 09:12
Кількість переглядів: 40

Грантова програма «Власна справа» – компонент урядового проєкту єРобота – стартувала у липні 2022 року для підтримки мікро- та малого бізнесу. За програмою підприємці можуть отримати гранти до 250 тис. грн та створити чи розширити власний бізнес.

 

Всі можливості програми, умови та алгоритми отримання гранту, інструкції для заповнення бізнес-плану та поточні результати програми відтепер зібрані на окремій лендінг-сторінці від Міністерства економіки України за посиланням – https://vlasnaspravagrant.com.ua.

Зазначимо, за повідомленням Чернівецького обласного центру зайнятості, у 2023 році у Чернівецькій області мікрогрантом за урядовою програмою єРобота «Власна справа» скористалися 356 осіб, що сприяло створенню 740 нових робочих місць. Грантом на розширення власної справи скористалися 295 підприємців та 11 юридичних осіб, а ще  45 – відкрили власну справу.  Вже в цьому році за програмою «Власна справа» є 41 позитивне рішення. З них семеро осіб відкривають власний бізнес, решта підприємців розширять сферу своєї діяльності.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь