Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Основні підсумки 45 сесії VIII-го скликання

Дата: 22.03.2024 13:40
Кількість переглядів: 186

Вчора, в сесійній залі Глибоцької селищної ради пройшла чергова сесія. 

На засіданні були присутні 19 депутатів із 26, що складає переважну більшість. Також було запрошено керівників комунальних установ, членів виконкому, начальників відділів структурних підрозділів, старостів сіл громади, голову Молодіжної, Громадської ради та ради учасників АТО. 
 
Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

На початку сесії голова громади вручив грамоти і подяки колективу Глибоцького спортивниго закладу позашкільної освіти за вагомий внесок в обласних змаганнях (III місце) серед ДЮСША системи освіти області 2023-2024 навчальному році. Іще одна подяка надійшла їм від командира та усього бойового товариства 42 окремої механізованої бригади за цілеспрямованість і вірність державі.

Грамотою Глибоцької селищної ради за значну активну громадянську позицію, підтримку сімей ВПО, допомогу ЗСУ відзначено Голову ГО "Простір розвитку громад" Дмитра Глобака.

Депутатами розглянуто 51 питання порядку денного, третина котрих земельні, а саме про затвердження детального плану території земельних ділянок, прийняття земель у комунальну власність, розгляд заяв стосовно проведення земельних торгів у формі аукціону та затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки, складання і  затвердження технічної документації із землеустрою, тощо.
Також депутати сесійно затвердили Порядок проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури на посаду старости Глибоцької селищної територіальної громади.

Голосували про передачу товарно-матеріальних цінностей з балансу Глибоцької селищної ради на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту.
 

Затвердили Положення про відділ організаційної роботи та документообігу і відділу юридичного забезпечення, ветеранської політики та військового обліку Глибоцької селищної  ради, Програму фінансової підтримки комунальних підприємств житлово – комунального господарства  Глибоцької селищної ради на 2024-2026 роки.

Внесли зміни до Програми Глибоцької територіальної громади на 2024-2025 роки щодо підтримки військових частин Збройних Сил України, рішення Про бюджет Глибоцької селищної територіальної громади на 2024 рік, рішення Глибоцької селищної ради «Про припинення повноважень та початок реорганізації комунального підприємства Глибоцької селищної ради «Автокомтранс» та комунального підприємства області "Благоустрій".

Детальніше з прийнятими рішеннями можна ознайомитись за посиланням.
 


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь