Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Заключна конференція Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020

Дата: 19.04.2024 10:33
Кількість переглядів: 46

Делегація з Глибоцької громади взяла участь у Заключній конференції Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020, як Бенефіціар по проекту 2SOFT/1/1/112 - BEDUN - Транскордонна освітня мережа між Ботошанським повітом (Румунія) та Глибоцьким районом (Україна), організовану Спільним технічним секретаріатом разом з Керівним органом Програми.

 

Захід відбувся 17 квітня 2024року в залі Муніципального театру "Матей Вішнієк" у Сучаві.  Він об`єднав керівні структури програми, а також бенефіціарів по різні боки кордону, та підкреслив конкретні переваги, які європейське фінансування приносить громадам у румунсько-українському прикордонні, сприяв розвитку та зміцненню вже існуючих партнерств.

На підсумковій конференції відзначені кінцеві результати досягнуті програмою. Учасники поділились отриманим досвідом, спільними рішеннями та вивчили передовий досвід реалізації проектів і співпраці в транскордонному форматі.  

Особливо приємно, що середд великої кількості Бенефіціарів з українського боку, був відібраний саме наш проект по створенню Глибоцького інклюзивно-ресурсного центру. Його відзначили одним із найкращих ініціатив. Пишаємось своїми досягненнями та втіленими результатами.

Зрозуміло, що війна поклала під сумнів доцільність будь-яких проєктів з Україною. Та все ж в цей непростий час проект був завершений успішно, завдяки злагодженій роботі команд по обидва боки кордону.

Щиро дякуємо румунським партнерам за співпрацю, допомогу та підтримку на всіх стадіях реалізації. Такі ініціативи, як покращення навчання та розвиток дітей з особливими освітніми потребами завжди на часі.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь