Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У громаді створять "Службу соціальної адаптації"

Дата: 25.04.2024 16:57
Кількість переглядів: 82

Глибоцьку громаду відібрано учасником проєктної ініціативи з створення та комплексної розбудови "Служби соціальної адаптації".

Мова йде про проєкт, що фінансується ПРООН, а саме - "Експертна підтримка місцевої влади в організації відповідних соціальних послуг та створенні ефективної системи соціальної адапації вразливих груп дорослого населення, включаючи ВПО або осіб, які постраждали від війни". Реалізовує проєкт громадська організація "
Ліга соціальних працівників України" (ЛСПУ).

 

Перш за все основні акценти будуть розставлені на створенні ефективної системи соціальної адаптації вразливих груп населення у громаді.

Саме в рамках даного проєкту цими днями Глибоччину відвідали його безпосередні представники і експерти громадської організації "ЛСПУ" Винниченко Наталія та Толстоухова Світлана.

В ході робочої зустрічі експертів з секретарем селищної ради Оленою Бадюк та директором Центру надання соціальних послуг Валентиною Романюк обговорили перспективи громади у сфері організації та надання више згаданих послуг вразливим групам дорослого населення, у період воєнного стану та післявоєнного життя. Також окреслили для себе потенційні шляхи реалізації даного проєкту.


Як «Слуга Народу» забезпечує соціальну підтримку під час пандемії COVID-19  (ІНФОГРАФІКА) | Політична партія «Слуга Народу»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь