Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

В розпал літа на Буковині зросли черги на оформлення закордонного паспорта

Дата: 18.07.2024 09:17
Кількість переглядів: 47

Екватор літнього відпускного сезону, тож в підрозділах міграційної служби спостерігається звичний для цієї пори підвищений попит на адміністративну послугу з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

 

Для чернівчан ситуація ускладнена тим, що з технічних причин тимчасово припинив прийом громадян з надання паспортних послуг ЦНАП Чернівецької міської ради. Наразі в обласному центрі є три адреси, де можна отримати таку послугу: в Управлінні УДМС на Шептицького, 25, в Чернівецькому відділі УДМС по вул. Руській, 248-М та «Паспортному сервісі «Документ», розташованому за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 31-А.

 

Для отримання вказаної послуги в підрозділах міграційної служби необхідно попередньо зареєструватися в «Електронну чергу» за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html . Якщо сервіс показує, що вільних місць на ближчі 14 днів немає, спробуйте зайти за вказаним посиланням опівночі, коли сервіс перевантажується.

 

Станом на поточну дату саме така ситуація спостерігається в Чернівецькому відділі УДМС по вул. Руській, 248-М. По обласному Управлінню на Шептицького, 25 сервіс запропонує вам запис в чергу на 13-14-й день від дати звернення. В більшості територіальних підрозділів УДМС  можна забронювати місця на ближчі кілька днів наперед.

Управління ДМС у Чернівецькій області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь