Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відповідаємо на запитання про «Електронну чергу»

Дата: 07.10.2024 12:38
Кількість переглядів: 45

На «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер (0372) 55-04-61 надходять запитання щодо особливостей прийому громадян за записом в «Електронну чергу». Пропонуємо добірку відповідей на найпоширеніші з них:

Мені відмовили в оформленні паспорта через запізнення. Наскільки це законно?

Прийом однієї особи для оформлення паспортного документа розрахований на 15 хвилин. У випадку неявки заявника до підрозділу міграційної служби на 2 хвилини його черга скасовується автоматично. Таким відвідувачам можуть відмовити у наданні послуги, адже прийом у незаброньований час може  призвести  до порушення порядку роботи черги та – права інших громадян на отримання адміністративної послуги у визначений для них час.

Якщо в мене є запис чергу на визначений час, але підрозділ припиняє прийом через відключення електропостачання чи тривогу, чи маю я право на отримання послуги?

Зберігайте свій талон попереднього запису в  чергу. Вам буде надано послугу по завершенні позаштатної ситуації у порядку живої черги у будь-який зручний для Вас день. 

Чи є категорії відвідувачів, яким послуга надається в день звернення?

Чернівчани можуть отримати талон в чергу у терміналах  попереднього запису в день звернення, для чого передбачена певна кількість талонів. Також у всіх підрозділах УДМС у Чернівецькій області позачергово без попереднього запису паспортні послуги надаються військовослужбовцям, які можуть пред’явити військовий квиток.

Управління ДМС у  Чернівецькій області  


Онлайн-черга! Питання – відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь