Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Благодійний ярмарок у Глибоцькому ліцеї: Спільні зусилля на підтримку ЗСУ

Дата: 07.10.2024 16:33
Кількість переглядів: 55

Нещодавно, а саме, 1 жовтня, в День Захисників і Захисниць України, ОЗО «Глибоцький ліцей» влаштував благодійний ярмарок, метою якого була підтримка наших військових. Цей захід зібрав не лише учнів, вчителів та батьків, а й усіх небайдужих, хто прагне внести свій вклад у захист країни.

 

Ярмарок виявився успішним: завдяки спільним зусиллям вдалося зібрати понад 30 000 гривень. Усі зібрані кошти будуть направлені на підтримку Збройних Сил України. Особливу увагу варто звернути на те, що частину з цих коштів — 18 000 гривень — було вирішено використати на придбання FPV дрона, який стане в нагоді нашим захисникам у боротьбі за свободу та незалежність України. "FPV пташечку" змайстрували у Глибоцькій дронарні та передали колективу навчального закладу.

Такі заходи не тільки допомагають фінансово, а й формують в учнів почуття патріотизму та відповідальності за долю країни. Участь у благодійних акціях сприяє розвитку соціальної активності молоді, заохочує їх до добрих справ та підтримки тих, хто нині захищає нашу державу.

Дякуємо всім, хто долучився до цього важливого заходу, і сподіваємось на подальшу співпрацю у підтримці наших захисників. 


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь