ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАКУПІВЕЛЬ В ПРОЗОРО
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради, 60400 Чернівецька область, смт. Глибока, вул.Шевченка,1, ід.код замовника 42788771, орган місцевого самоврядування.
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15810000-9 «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»(хліб пшеничний – 15811100-7). Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: запит ціни пропозиції ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-10-003232-a
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: Яйця курячі 1 категорії за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 03140000-4 - Продукція тваринництва та супутня продукція. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: ЗЦП ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-10-006106-a |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 15540000-5 «Сирні продукти» (Сир твердий та сир кисломолочний). Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит ціни постачальника UA-2024-10-10-006436-a |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Сметана» за ДК 021:2015 2015 «Єдиний закупівельний словник» – 15550000-8 — Молочні продукти різні. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: ЗЦП ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-10-006805-a |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «Куряче філе охолоджене, м'ясо свинини свіже або охолоджене» . Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит ціни постачальника ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-10-005674-a
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015. 15530000-2 «Вершкове масло» . Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит ціни постачальника ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-11-000545-a |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 03210000-6. Зернові культури та картопля (Картопля). Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: ЗПП ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-11-000680-a |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені «морожена риба Хек без голови». Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: ЗЦП ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-11-000892-a |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Олія рафінована за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 15420000-8 — Рафіновані олії та жир . Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: ЗЦП ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-11-001052-a |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Цукор» за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 15830000-5 — Цукор і супутня продукція . Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: ЗЦП ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-11-001372-a |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Фруктові соки в асортименті за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника -15320000-7 Фруктові та овочеві соки. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: ЗЦП ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-11-001719-a |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (сухофрукти) за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник». Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: ЗЦП ідентифікатор закупівлі UA-2024-10-11-001965-a |