Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

#Програмa DOBRE: третє засідання робочої групи з розробки Програми покращення послуги «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів»

Дата: 13.09.2023 15:12
Кількість переглядів: 142

Сьогодні,13 вересня, у Глибоцькій селищній раді пройшло третє засідання робочої групи з покращення послуги «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів»

Відбулася фіналізація бачення даної послуги, визначення мети Програми удосконалення послуги, напрацювання переліку стратегічних та оперативних цілей, а також проєктів, які заплановані до реалізації в рамках цієї Програми.

Після обговорення напрацювань, які були зроблені впродовж роботи попередніх двох засідань групи, мова йде про PESTEL аналіз, SWAT аналіз і аналіз зацікавлених сторін, координатор Програми DOBRE Марина Дудяк запропонувала детальніше розглянути оперативні цілі, які стоять перед нами.

По закінченню роботи у групі всі присутні проголосували за проєкт, який буде подаватися на фінансування Програми ДОБРЕ. В результаті голосування за обраний проєкт, що передбачає закупівлю професійного екскаватора-навантажувача, робоча група підтримала єдиноголосно.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь